Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2015 » Січень » 31 » Чемпіони по футзалу!
19:20
Чемпіони по футзалу!

Сьогодні на базі Буського спорткомплексу відбулась фінальна частина першості району з футзалу серед команд І ліги, куди путівку заздалегіть завоювали гравці ФК "Сокіл". З детальною інформацією щодо групового етапу та безпосередньо сьогоднішніх матчів можна ознайомитись на офіційному сайті Федерації футболу Буського району. Ми ж зосередимо вашу увагу на іграх нашої команди.

Першу сьогоднішню гру "Сокіл" провів проти Сторонибаб. Впевнено проводили гру наші хлопці і здобули перемогу 1:3. Наступним суперником була команда Верблян. Усі розуміли, що за умови перемоги "Сокола" саме андріївська команда виходила б на перше місце. Проте Вербляни показали "зуби" - уже в першому таймі вони вели в рахунку 0:1, а у другому відразу ж подвоїли перевагу, Нашим хлопцям вдалось відразу відповісти, але суперники вирішили перевести гру в іншу манеру і впевнено відбивали усі атаки "Сокола", ще й вдалось їм у контратаці забити втретє. Наші продовжували йти вперед, але знову помилились при контрнаступі - 1:4. До кінця ж матчу все ж ще один гол "Сокіл" забив - 2:4. Така ситуація прикро змінила турнірне становище. Та шанси, хоч і мінімальні, ще залишались.

Ось і настав вирішальний час. Ні, зараз я не про останню гру "Сокола" проти "Освіти". Хочу кілька слів написати про матч, який йому передував - Полтва - Вербляни. Саме цей матч став ключовим у сьогоднішньому змаганні. За перемоги Верблян вони б одноосібно очолили турнірну таблицю і стали б чемпіонами, але для Полтви це був останній шанс зачепитись за призове місце. Конкретніше, перед початком цієї зустрічі У команди Верблян було 10 очок, в Андріївки - 9, у Буська - 7, у Полтви - 6. І тут Полтва буквально знищує свого опонента на футзальному полі 2:0. Тепер В-10, А-9, П-9, Б-7, і залишається один матч - Андріївка - Буськ. Для "Сокола" це справжній бій за чемпіонство, для Буська у випадку перемоги - 1-2 місце в конкуренції з Верблянами. Беручи до уваги певну упередженість суддів, яка явно спостерігалась у матчах за участю "Освіти", гра мала б бути дуже важкою.

Так і сталось, перша половина матчу була "сухою", проте можна було побачити, що обидва суперники налаштовані йти у кожному моменті до кінця. У другому таймі "Сокіл" забиває - гол в активі кращого гравця турніру Григорія Фамуляка. Для Буська пропущений м'яч виявився надто сильним ударом по нервах і гравці "Освіти" грають все жорсткіше та відверто грубо. Та все ж більше голів уболівальники, які спостерігали за грою, не побачили і після фінального свистка своє чемпіонство гучно відсвяткували як гравці, так і усі фани андріївського "Сокола".

Отож, "Сокіл" на першому місці з 12 очками в активі, срібло у Верблян (10 очок), бронза у Полтви (9 очок). 

Під час нагородження команд організаторами були також відзначені інші учасники фінальної стадії - Буськ, Сторонибаби та Заводське, а також були вручені особисті нагороди. Серед гравців "Сокола", як вже говорилось, відзнаку "Кращий гравець" отримав Григорій Фамуляк, "Найдосвідченіший учасник" - Володимир Уштан. У номінаціях "Кращий голкіпер" та "Кращий тренер-представник" відзначились гравці інших команд.

Від імені адміністрації сайту та уболівальників вітаємо усіх гравців ФК "Сокіл" із черговою перемогою та бажаємо і в подальшому радувати нас високими спортивними досягненнями.

Переглядів: 729 | Додав: kuhar_vm | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід