Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Серпень » 12 » Фінал кубка пам'яті І. Г. Вольського.
12:05
Фінал кубка пам'яті І. Г. Вольського.

Минулої неділі, в Красному, відбувся фінал турніру пам’яті Івана Григоровича Вольського. Перед початком фіналу відбувся матч з міні-футболу між ветеранами Скнилова та Красного. Зважаючи на поважний вік ветеранів матч тривав не довго і завершився бойовою нічиєю 2:2.

Потім на поле вийшли ветерани з Красного та Андріївки. У цій грі брали участь ветерани значно молодшого віку, було кілька гравців, які і сьогодні успішно грають в основному складі своїх команд, тому якість і швидкість гри було зовсім інші. Про безкомпромісність у цьому матчі свідчить і те, що наприкінці першого тайму гравець з Андріївки Володимир Козак отримав серйозну травму, він намагаючись першим дістатись до м’яча наштовхнувся на ногу суперника, у підсумку,  перелам ноги. На цьому прикрому епізоді і завершився перший тайм гри. У другій половині точилась переважно позиційна гра. Коли вже здавалось, що матч так і завершиться нульовою нічиєю, Андрій Дроздовський з Андріївки все ж проштовхнув круглого у ворота, 0:1 на користь гостей.

Після цього була церемонія нагородження ветеранів,  переможців у різних номінаціях.

А потім розпочався сам фінал кубка пам’яті І. Г. Вольського, між командами ФК Красне та ФК «Сокіл» м. Глиняни. Господарі поля з перших хвилин кинулись на ворота суперників, і це досить швидко дало результат, вже у дебюті матчу рахунок був 2:0 на користь ФК Красне. Результат першого тайму міг бути і ще комфортніший для господарів, як би вони реалізували призначений у ворота гостей пенальті, але воротар глинянського «Сокола» переграв свого візаві надійно зафіксувавши м’яч у руках.

Але все ж було видно, що господарі мають набагато більше бажання здобути перемогу цьому турнірі, і у підсумку вони її здобули, остаточний рахунок матчу 6:3 на користь ФК Красне.  

Переглядів: 558 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід