Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Травень » 26 » І знову перемога... Ще й яка!
23:31
І знову перемога... Ще й яка!

Сьогодні, незважаючи на вибори президента, відбулись матчі четвертого туру районної першості, де ФК "Сокіл" виборов своїх 3 залікових очки у поєдинку з УНМ Красне.

Матч обидві команди розпочали і технічно, і та тактично правильно: розгорнуті атаки, вмілий захист - всі компоненти як для чудової гри. Вболівальники "Сокола", як завжди, у численному складі підтримували улюблену команду на виїзді. І така чудова підтримка дала свій результат.

Уже на 12' Григорій Фамуляк відкриває рахунок у матчі красивим ударом у "дев'ятку" - воротар безсилий. Рахунок стає 0:1. Господарі спробували одразу ж відігратись, але нічого особливо небезпечного створити їм так і не вдалося за винятком одного удару у рамку воріт - від голу врятував Павло Уштан, який вибив "круглого" за межі поля. Наші ж хлопці в атаці не соромились час від часу перевіряти голкіпера УНМ на пильність. Та в багатьох моментах саме він рятував суперників від пропущених голів. Та на 26' матчу Володимир Вегера обійшов кількох захисників і з гострого кута забиває у ворота УНМ Красне. Напевно, господарі не очікували на такий розвиток подій на полі і дещо губились в атаці. До того ж жаркі погодні умови явно не додавали сил гравцям обох команд. З такого рахунку - 0:2, команди пішли відпочивати від гри та спеки.

У другому таймі обидві команди внесли деякі корективи у гру, здійснивши заміни. Та позитивно відбилось на якості гри обох команд; обидві проводили тактично красиві атаки, та футболістів УНМ надовго не вистачило. Ще до середини другої половини зустрічі Андріївка "піджала" суперників біля їх воріт, раз за разом пробиваючи по воротах. І на 68' Володимир Вегера оформляє свій черговий дубль - рахунок стає 0:3. Знову підсиливши гру у всіх лініях, ФК "Сокіл" хлинув у нову серію атак. Як результат - Олег Пронишин з чудової розрізної передачі від Григорія Фамуляка спочатку не влучає у ворота, а вже буквально через 1-2 хвилини в аналогічній ситуації виправляється - 0:4. Та, як виявилось, цього нашим хлопцям було недостатньо. Напевно згадали усі причини минулорічного перегравання матчу саме з УНМ, вони вирішили добити суперника остаточно. Арбітр матчу продемонстрував, що додає 2 хвилини до матчу, і після цього сигналу Роман Яцинка вривається у штрафну зону господарів і красиво закидає м'яча за спину голкіперу - рахунок 0:5 на користь гостей. Очевидно, цей гол вбив усі надії і мрії УНМ Красне на хоча б "гол престижу", між їх гравцями на полі навіть почала проявлятись агресія. Проте на кінцевий результат це все не вплинуло.

ФК "Сокіл" здобуває чергову більш ніж переконливу перемогу і 3 очки до свого балансу у турнірній таблиці.





 

Результати інших матчів Першої та Другої ліг Бузеччини можна переглянути на нашому сайті у відповідних розділах меню.

ВПЕРЕД, "СОКІЛ"!!!

Переглядів: 408 | Додав: kuhar_vm | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід