Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Липень » 7 » Хороша гра, закономірний результат!
10:04
Хороша гра, закономірний результат!

6 липня відбулись матчі останнього дев'ятого туру першого кола чемпіонату, тепер можна підвести певні проміжні підсумки.

ФК "Сокіл" приймав на власному газоні досить принципового для себе суперника - ФК "Петричі", з якими, як ви знаєте, завжди проходить своєрідне дербі. Накалу напередодні матчу додали такі факти, що Петричі переграли одного з лідерів чемпіонату - Ст.Милятин і у випадку перемоги обійшли б "Сокіл" у турнірній таблиці. Проте наші хлопці відносяться до таких викликів холоднокровно. Саме це вони і продемонстрували у матчі.

Від самого початку саме гравці "Сокола" заволоділи ініціативою, практично не даючи шансів опонентам наближатись до своїх воріт. Але все ж і суперник не виглядав настільки беззубо, вони в свою чергу також вибудували щільну оборону і впродовж тривалого часу атаки "Сокола" не давала очікуваних результатів. Аж до 35', коли Андрій Цюга пробиває по воротах і влучає - 1:0. Цей гол ще більше вивів суперників із концентрації і на останній хвилині першого тайму Володимир Вегера подвоює перевагу господарів - 2:0.

У другому таймі вболівальники спостерігали за аналогічною ситуацією, однак додалось більше боротьби, яка не завжди була чистою зі сторони Петрич. На 76' Роман Яцинка після чудового проходу лівим флангом скористався грубою помилкою голкіпера Петрич, який занадто далеко вийшов з власних воріт, і перекинув його, заодно закинувши м'яч у ворота - 3:0. Гості спробували хоча б чимось відповісти, проте справжнього удару у рамку воріт Романа Дмитріва ми так і не побачили.

Отож, цілком закономірний результат на користь ФК "Сокіл", який впевнено прямує до чемпіонства. До слова, в активі "Сокола" 18 очок, тоді як на 3 пункти більше лише у команди зі Заводського, але Андріївська команда має ще аж 2 гри у запасі - з Ст.Милятином та Переволочною. Ці матчі відбудуться найближчими вихідними, оскільки перше коло чемпіонату закінчилось, а друге розпочнеться 3 серпня.

З результатами інших матчів у першій лізі та пропущених матчів другої ліги, а також актуальним турнірним становищем команд усіх ліг Бузеччини можна ознайомитись у відповідних розділах нашого сайту.

Переглядів: 512 | Додав: kuhar_vm | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід