Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Червень » 14 » На черзі фінал...
21:57
На черзі фінал...

Сьогодні ФК "Сокіл" боровся за вихід у фінал Кубка Бузеччини з першою командою Полтви.

У матчі, як і у всіх попередніх з таким принциповим суперником, спостерігалась постійна боротьба та було дуже багато небезпечних цікавих моментів. Обидві команди стартували на найвищих швидкостях. І вже на 5' Володимир Вегера влучним ударом виводить "Сокіл" вперед - 0:1. Боротьба продовжувалась, і на 18' господарі зрівнюють рахунок. Та вже через кілька хвилин, на 24' Андрій Цюга забиває другого м'яча - 1:2. Гольову передачу на свій рахунок записав Володимир Вегера. Подальші події першого тайму проходили у дусі боротьби, проте на рахунок не вплинули.

Друга половина зустрічі в принципі не відрізнялась від першої. На 58' Олег Пронишин здавалось би своїм голом забезпечує прохід "Сокола", рахунок стає 1:3, та все ж цього виявилось недостатньо. Очевидно, за такого рахунку на нашу користь гравці з Андріївки дещо заспокоїлись та розслабились, за що і поплатились двома пропущеними м'ячами відповідно на 70' та 88'. Останній гол знаменував про те, що для команд і вболівальників гра продовжиться ще як мінімум на 30 хвилин.

Перший додатковий тайм пройшов зі значною кількістю небезпечних моментів біля обох воріт, проте забити жодній з команд не вдалось. У другому екстра-таймі далась в знаки потужна жага до перемоги зі сторони гостей. "Сокіл" постійно атакував, практично усі атаки мали певне логічне завершення у вигляді удару по воротах. Та визначальним став навісна 111' у карний майданчик Полтви. Там після відскоку від воротаря Роман Пастущак у стрибку головою переправляє круглого у рамку воріт. Подальші дії господарів, як і в принципі впродовж усього додаткового часу, не викликали особливої небезпеки біля наших воріт і в кінцевому результаті матч завершився з рахунком 3:4 на користь ФК "Сокіл".

Це означає, що наша команда пройшла у фінал Кубка Буського району 2014, де за титул боротиметься з командою "Етанол" зі Сторонибаб. Останні здобули право на фінал у сьогоднішньому матчі проти Заводського. Там в основний та додатковий час була зафіксована нічия 0:0, а у серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:2 перемогу святкували саме Сторонибаби.

Отож, підтримаємо нашу команду у фінальному матчі, який скоріше за все відбудеться 29 червня (точний час та місце матчу уточнимо пізніше).

Окрім півфінальних поєдинків, сьогодні проходили матчі чергового туру у 2 лізі. Усі актуальні результати та турнірні таблиці можна переглянути на нашому сайті у відповідних розділах.

Переглядів: 543 | Додав: kuhar_vm | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід