Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Травень » 19 » На правильному шляху до фіналу!
09:49
На правильному шляху до фіналу!

Цієї неділі, 18 травня, відбулись чвертьфінальні матчі Кубка Буського району, де ФК "Сокіл" мірявся силами з ФК "Січові стрільці" в Утішкові.

Згадуючи минулорічний розіграш Кубка, ця гра мала б внести певну ясність для гравців і вболівальників обох команд, адже "Січові стрільці" за результатами опитування на нашій сторінці Вконтакті були фаворитами зустрічі. Такий незручний з точки зору статистики суперник, стадія 1/4 фіналу, ще й виїзна гра - ті фактори, які додавали накалу до і під час матчу.

Почалась гра впевненими діями обох команд; одні та інші і атакували, і оборонялись без суттєвих помилок, та не довго. На 11' після відскоку потужним влучним ударом з ходу Володимир Ільків виводить "Сокіл" вперед - рахунок стає 0:1 на нашу користь. Гол позитивно вплинув на андріївських футболістів і ті ще з більшими силами пішли вперед, створюючи багато загроз біля воріт Утішкова. В середині першої половини матчу "Сокіл" забиває знову, але на жаль гравець Андріївки скористався перевагою перебуваючи в офсайді, як результат - гол не було зараховано. Під завісу першого тайму чудову можливість зрівняти рахунок мали "Січові стрільці". Але м'яч пролетів повз ворота Романа Дмитріва. Рахунок 0:1 на табло і команди йдуть відпочивати.

Після перерви "Сокіл" значно прибавив у атаках, на що господарі не могли відповісти. Зачастились помилки в обороні, що в кінцевому рахунку призвело до 11-метрового удару на нашу користь. До м'яча пішов капітан - Володимир Ільків і вправно розвів воротаря та м'яч по різні сторони воріт - рахунок на 50' стає 0:2. Та цього для наших хлопців виявилось недостатньо. Чудову нагоду збільшити перевагу не використав Павло Кутник. Після того, як голкіпер Утішкова відбив м'яч, Павло спочатку пробив у штангу, а після другої спроби м'яч пролетів повз ворота.

Багато небезпечних моментів було у "Сокола", обмаль їх було зі сторони "Січових стрільців". На 65'  після подачі м'яча від кутового прапорця Володимир Гнип, вистрибнувши вище всіх, забиває прекрасний гол головою! Рахунок стає 0:3 на користь ФК "Сокіл" з Андріївки.

Кілька моментів після цього було у господарів, на суттєвої небезпеки для голкіпера нашої команди вони не несли.

Таким чином, ФК "Сокіл" пройшов у півфінал Кубка Бузеччини, де зустрінеться з командою Полтва-1, яка перемогла суперників з Олеська з рахунком 2:4. В іншому півфіналі зустрінуться Сторонибаби, які у серії післяматчевих пенальті з рахунком 2:4 (2:2 після дод. часу) здолали ФК "Освіту" (Буськ), та Заводське, які обіграли в гостях команду з Переволочної 1:3.


 

Окрім матчі 1/4 Кубка, відбулись також зустрічі в рамках змагань команд 2 ліги. Результати матчів та турнірне становище команд можна переглянути за посиланням http://fk-sokil.at.ua/index/2_liga/0-8 (пункт "2 ліга" в розділі "Статистика").

Також проходили змагання юнацьких складів.Наша молода команда зіграла 1 матч проти Петрич, в якому здобули впевнену перемогу 0:3. Голи за юнаків забивали Роман Кучма (2 голи) та Микола Кобилюх. Інші результати розміщені за посиланням http://fk-sokil.at.ua/index/junacka_pershist/0-43 (пункт "Юнаки" розділу "Статистика").

Переглядів: 489 | Додав: kuhar_vm | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід