Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Вересень » 11 » Новоспечений Чемпіон Світу - ВІКТОР ДІДУХ!
19:16
Новоспечений Чемпіон Світу - ВІКТОР ДІДУХ!

Цими днями у Китаї проходить чемпіонат світу з настільного тенісу серед інвалідів, куди завчасно путівку завоював чинний чемпіон Європи, андріївчанин Віктор Дідух.

До того, як потрапити на найпрестижніший турнір світу, Віктор неодноразово змусив про себе згадати не лише українські, а й іноземні видання. Після втрати лівої ноги Віктор Дідух не залишив тренувань з настільного тенісу та продовжив активно займатись цим спортом. У 2013 році він став переможцем Czech Para-Open - це був дебютний турнір і одразу ж посипались компліменти для перспективного новачка. Цього ж року Вікторові підкорились Copa Tango (Буенос Айрос) та Mike Dempsey Memorial (Сан-Дієго). Та найбільшим здобутком стала перемога на European Para Championships (Пара-чемпіонат Європи), де Віктор у півфіналі вибив з турнірної сітки чемпіона світу - шведа Еміля Андерсона.

І вже тепер ми знову маємо нагоду вітати Віктора Дідуха з черговим досягненням - у Китаї він став Чемпіоном Світу з настільного тенісу серед інвалідів (8 клас).

На груповому етапі Віктор перемагав поляка Martin Skrzynecki 3-0 (10,5,13) та представника Великобританії Aaron MC Kibbin 3-1 (13,-9,5,3). Це гарантувало для нашого спортсмена перше місце у групі і вихід у стадію 1/4. На цьому етапі суперником Дідуха був уже знайомий йому Marc Ledoux з Бельгії, він поступився Віктору 3-0 (12,5,7). У півфіналі святкував перемогу над китайцем Shuai Zhao 3-1 (-11,8,7,5). Другим фіналістом на чемпіонаті став ще один китаєць Chao Qun Ye, який потрапив сюди перемігши шведа Emil Andersson. Що стосується самого фіналу, то Віктор не залишив жодного шансу Ye і здобув впевнену перемогу 3-0 (8,8,7).

Отож, щиро вітаємо Віктора з таким високим результатом і гордо заявляємо: ВІКТОР ДІДУХ - ЧЕМПІОН СВІТУ!

Та на цьому турнір не завершився і тепер Віктор Дідух у команді із Юрієм Щепанським та Вадимом Кубовим боряться за чемпіонство у командних змаганнях (10 клас). У одній групі із українцями розмістились команди Польщі, Великобританії та Японії. На сьогоднішній день команда України зіграла лише з японцями і перемогли суперників з результатом 3-0. Ще два матчі наші спортсмени зіграють 12.09 і за умови проходу далі візьмуть участь у фінальних іграх 13 та 14 вересня. Побажаємо їм успіхів у найближчих випробуваннях.

Окрім 10 класу, Україна представила спортсменів ще й у 7 (М.Ніколаєнко, М.Попов, В.Карп) та 3 (В.Петрунів, О.Єзик) класах серед чоловічих команд, а також жіночу команду у 6-8 класі (Ю.Клименко, А.Ходжинська).

В особистих змаганнях інші українські спортсмени мають наступні здобутки:

Жінки (6 клас): Антоніна Ходжинська поступилась обом суперницям у групі та вибула зі змагань; Юлія Клименко, посівши першу сходинку в своїй групі, у півфіналі програла німкені Stephanko Grebe.

Жінки (11 клас): Наталія Косміна вийшла у плей-офф з першого місця в групі, та у півфінальному поєдинку поступилась полячці Dorota Nowacka.

Чоловіки (2 клас): Олександр Єзик поступився в обох групових іграх і вибув зі змагань.

Чоловіки (3 клас): Василь Петрунів посів друге місце в групі, але в 1/8 програв аргентинцю Gabriel Copola.

Чоловіки (7 клас): Максим Ніколаєнко подолав груповий етап переможцем та дійшов до фіналу, де поступився William Bayley з Великобританії; Михайло Попов завершив свої змагання на стадії 1/4, програвши тому ж Bayley; Віктор Карп програв обидва поєдинки групового етапу і вибув зі змагань.

Чоловіки (9 клас): Вадим Кубов вийшов з групи на 2 місці, та в 1/8 програв американцю Tahl Leibovitz; Юрій Щепанський переміг у групі, але поступився в 1/4 китайцю Yi Qinq Zhao.

Переглядів: 1145 | Додав: kuhar_vm | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід