Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2011 » Грудень » 30 » Підсумки 2011 року.
22:35
Підсумки 2011 року.


Перед тим як зустрічати Новий рік, давайте спробуємо згадати, чим запам’ятався 2011 рік для нашої команди.

 Вже на початку 2011 року відбувся чемпіонат Буського району з міні-футболу, де наша команда здобула перше місце, а кращим бомбардиром цього турніру було визнано гравця ФК «Сокіл» Фамуляка Григорія

 Також в цьому році ФК «Сокіл» став золотим призером футбольної першості Буського району, до речі, в перше за багато років. Крім того, форвард нашої команди Вегера Володимир був визнаний кращим бомбардиром чемпіонату, а граючий тренер команди Ільків Володимир вже другий рік поспіль був удостоєний звання кращого тренера першості Буського району.

 І вже під завісу цього року наша команда взяла участь у комерційному турнірі з міні-футболу, там наше село було представлене двома командами, за першу грали досвідчені наші гравці, а друга команда була представлена основному молодими гравцями. В цьому турнірі наша перша команда виборола почесне третє місце. 

 Дякуючи нашій команді за вдалий сезон треба особливо відзначити наших досвідчених гравців: Фамуляка Григорія, Уштана Володимира, Братейка Володимира. Без цих досвідчених футболістів цьогорічне чемпіонство напевно було б неможливе.

 Були і прикрі невдачі, зокрема виліт з Кубка району на стадії півфіналу, не дуже вдалий виступ в спартакіаді Львівщини. Ще був невдалий дебют в Кубкові Чемпіонів Львівщини.

 Минулий сезон в чемпіонаті Буського району запам’ятався не тільки боротьбою на футбольних полях але й навколо футбольними баталіями, було багато скарг, апеляції і.т.п.

 Але все ж таки хороших спогадів більше, в літку хлопці змайстрували і встановили в одному із кафе-барів  нашого села стенд де зберігаються усі завойовані командою трофеї.

 В наш час футбольним командам важко обходитись без спонсорів, поки-що наша команда немає постійного спонсора, тому команді допомагають  прості вболівальники, на домашніх матчах виносили скриньку для пожертв і вболівальники давали хто скільки може тим самим доводячи, що готові підтримувати свою команду не тільки морально але й своїми кревними.

 Наприкінці хочемо від імені футбольної команди «Сокіл» Андріївка привітати усіх з наступаючим Новим роком! Нехай в 2012 році здійсняться усі ваші найзаповітніші мрії і бажання!

Переглядів: 482 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід