Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Підсумки чемпіонату Бузеччини
12:51
Підсумки чемпіонату Бузеччини

Минулої неділі відбулись останні матчі в другій лізі Бузеччини, тому вже можна підбити перші підсумки сезону.

В першій лізі золоті нагороди виборола наша команда ФК "Сокіл" з приємністю ще раз вітаємо команду з Андріївки! До здобутків нашої команди в цьому сезоні я би додав і потрапляння до фіналу Кубка району. На жаль у фінальній грі перемагаючи за ходом поєдинку 1:0 наша команда поступилась "Етанолу" зі Сторонибаб 1:3. Для нашої команди сезон ще не завершено, але про це, у моєму наступному матеріалі. Наша команда з перших турів захопила лідерство у турнірній таблиці і ще за чотири тури до завершення чемпіонату "Сокіл" гарантував собі перше місце. А от за срібло і бронзу першості точилась боротьба до останнього туру. У підсумку другою стала команда "Стандарт" Заводське, а бронзу здобула команда зі Старого Милятина.

Щодо невдах першості, то нажаль обидва цьогорічних дебютанти ФК Балучин і ФК Кізлів не змогли закріпитись у першій лізі і в наступному сезоні знову гратимуть у другій. Схоже далась взнаки недосвідченість цих команд, хоча у команди з Кізлова привід для оптимізму все ж є. Їх юнацька команда у цьому сезоні пробилась до фіналу першості, і не просто дійшла до фіналу, а ще й дала справжні бій команді з Буська, яка традиційно славиться своєю юнацькою командою. Юні футболісти з Кізлова поступились лише у серії після матчевих пенальті 10:9! На мою думку, у кізлівчан є хороше футбольне майбутнє, і вже за рік, два ці хлопці гратимуть на рівних з кращими командами нашого району.    

Щодо справ у другій лізі Бузеччини, то в цьому сезоні ігри там відбувались у два етапи, попередній і фінальна частина. До фінальної частини потрапили по 3 кращих команди з кожної групи із збереженням так званих «золотих очок», цих 6 команд і розіграли медалі чемпіонату, а заодно і право виступати у наступному сезоні у першій лізі. Боротьба за медалі виявилась напрочуд впертою і непередбачуваною, інтрига зберігалась до останнього туру. І у цій боротьбі кращою стала команда з Верблян з чим їх і вітаємо! Срібло і бронза відповідно у команд з Утішківа і Купче.

 

Ті команди, які не потрапили у фінальну частину розіграли між собою «Малий кубок» федерації футболу Буського району. Цей трофей здобула команда ФК Топорів, яка у фіналі переконливо перемогла команду із Задвір’я 7:2. Щиро вітаємо команду з Топорова із цим здобутком!

 

І наостанок, хочемо привітати команду ФК Красне із завоюванням золотих нагород у третій лізі чемпіонату Львівщини!

Підсумкова таблиця чемпіонату Львівщини 2014 у третій лізі

Переглядів: 511 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід