Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2014 » Серпень » 6 » Розгром
23:15
Розгром

У неділю розпочалось друге коло чемпіонату Буського району з футболу. В рамках туру андріївський "Сокіл" гостював у команди з Петрич.

Нагадаємо, що в останньому календарному турі першого кола на домашньому полі "Сокіл" обіграв Петричі з рахунком 3:0. Прогнозувалось, що недільна гра також принесе вболівальникам значну кількість голів. Так і сталось, проте не одразу.

В дебюті матчу ініціативу на себе активно брали господарі, які рішуче атакували та створювали багато небезпеки біля наших воріт. Практично при кожній атаці захисники "Сокола" змушені були фолити і тим самим приносили небезпечні штрафні удари у свої ворота. Тривала ця навала Петрич близько 15 хвилин, потім поступово м'яч все більше став рухатись до їх воріт. Атаки гостей завжди мали логічне завершення - удар по воротах. Перший такий удар наніс Володимир Гнип, та голкіперу суперників дивом вдалось переправити м'яча з-під самої перекладини на кутовий. Незважаючи на дуже активний початок матчу, рахунок був відкритий на 31' - кращий бомбардир "Сокола" цього сезону Володимир Вегера вкотре обіграв воротаря. Та на цьому андріївська команда не стала зупинятись. Все більше небезпеки вони створювали біля воріт Петрич, і на 45' Володимир Ільків потужним ударом здалеку подвоює перевагу "Сокола" - 0:2.

Відразу ж після початку другої половини зустрічі "Сокіл" понісся вперед. І тут потішила молодь! Роман Кучма на 46' забиває третій гол у ворота Петрич (до слова, це його 3 гол у 3 матчах за основну команду). 0:3... Над стадіоном пронісся запах чергового розгрому... І напевно цей запах вивів з рівноваги наших хлопців, бо вже на 47' гравець Петрич Пилип Шургот скорочує розрив у рахунку до 1:3. Забитий гол додав неабиякого оптимізму господарям, проте і не відняв його у гостей. Обидві команди боролись до кінця у кожному ігровому епізоді, інколи навіть дуже грубо, за що і були покарані арбітром матчу. Запалу додав ще один гол Петрич, забитий на 83' Василем Башком зі штрафного. М'яч немов прослизнув крізь стінку і влетів у ближній від воротаря кут - голкіпер виявився безсилий. 2:3 - перевага гостей мінімальна і цим дуже хотіли скористатись футболісти Петрич. Проте зациклившись на атаці, пропустили ще два голи: на 90' дубль оформи Роман Кучма і на 90'+1' відзначився Тарас Шмигельський, який лише встиг з'явитись на полі, вийшовши на заміну.

Отож, кінцевий рахунок матчу 2:5 на користь "Сокола", а це ще 3 дуже потрібних нам заліковий очки, які дозволяють залишитись на першій сходинці чемпіонату. Щиро надіємось, що посунути нашу команду звідти цьогоріч уже не вдасться нікому.

Вперед, "Сокіл"!

Переглядів: 708 | Додав: kuhar_vm | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід