Кубок Буського району. 1/4 фіналу. "Явір" Яблунівка - "Сокіл" Андріївка 1:5. Чемпіонат Буського району серед ветеранів. Утішків - Андріївка 2:6
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Реклама

НОВИНИ ФУТБОЛУ
Завантажується...

Наша кнопка

ФК "Сокіл" Андріївка


Головна » 2013 » Вересень » 10 » Розпач
13:14
Розпач


Минулої неділі в рамках тринадцятого туру наша команда грала на виїзді матч із беззаперечним лідером цього сезону командою ФК Красне.

Цей матеріал вирішив написати лише зараз, бо якби я його писав одразу після гри то треба було б його розміщати з приміткою "лише для дорослих", бо враження від цього матчу важко було помістити в рамки нормативної лексики, але усе по порядку.

Наша команда почала матч дуже добре, вдалось забити швидкий гол, і незважаючи на тиск суперника змогли забити ще тричі, нащо команда з Красного відповіла одним забитим м'ячем. Коли до кінця матчу залишалось хвилин п'ятнадцять наші пропустили вдруге, отут усе і почалось, замість того, щоб зіграти максимально сконцентровано ті останні хвилини матчу і довести його до переможного кінця наша команда навпаки зіграла вкрай неуважно в обороні відчувалось щось схоже на паніку, хоча для паніки не було ніяких підстав, бо на той час "Сокіл" перемагав 2:4. Відчувши невпевненість у грі нашої команди і окрилені другим забитим м'ячем футболісти з Красного побігли відіграватись і змогли забити  ще 4 голи(!). У підсумку 4:6 на користь господарів.

Особисто мені найбільше по-людськи було шкода нашого форварда Павла Кутника, який у цьому матчі відзначився хеттріком але його команда все одно програла, ще один гол на рахунку Ярослава Яремківа.

Я ні в якому разі не хочу принижувати заслуги команди з Красного, яка справді видала феєричну кінцівку матчу, але як на мене, це якраз той випадок, коли не суперник зіграв сильно, а ми слабо. Такий результат можна було б вважати нещасним випадком, якби це було вперше, але навіть в цьому сезоні вже таке було, пригадуєте кубковий матч в Утішкові? а якщо згадувати останні кілька сезонів то таких матчів коли наші випускали майже гарантовану перемогу набереться з пів десятка, хто у цьому винен? питання відкрите, але дуже хочеться вірити, що наші хлопці нарешті зроблять належні висновки і таких матчів як в Красному більше не буде.          

Andzhey.

P.S. Не можу промовчати на рахунок суддівства... Адже ще у першій половині зустрічі захисник Красного награв не те що на 2 жовту картку, а на вилучення за фол останньої надії, проте арбітр змовчав і лише в перерві пояснив своє суб'єктивне рішення. Інший момент не стосується головного судді, а бокового (зі сторони Красного), адже він зробив свій внесок у перелом гри на користь Красного, піднявши прапорець на офсайд, який він сам собі придумав (про це він фактично зізнався після закінчення матчу у розмові з гравцем "Сокола"). Звичайно ж, ми не можемо стверджувати, що через ці суддівські помилки (свідомі чи несвідомі) зазнали поразки, але факти залишаються фактами...

Залишається бажати лише одного - неупередженого суддівства в решті матчів як для нашої команди, так і для усіх інших, адже від цього страждають усі.

kuhar_v

Переглядів: 546 | Додав: Andzhey | Рейтинг: 0.0/0




Ми Вконтакті

Наступна гра

Минула гра

Стіна
 
200

Наші Контакти
Email: FK-Sokil@email.ua

Друзі сайту
ФК Балучин Федерація футболу Буського району

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

               Copyright Jadro © 2010-2024                            Сайт розроблено в Jadro IT Lab  Вхід